Vandring i försommarens tid - med glöd

lördag 26 maj

Friskis Friluftgrupp inbjuder alla glada, trevliga motionärer att delta i en vandring med glöd - i försommarens vackra tid.

Datum för aktiviteten är lördagen den 26 maj enligt följande tänkta program:

-       Vi samlas vid Skryllegården klockan 9.30 denna vackra lördag och via stigar och skogsvägar går vi förbi Torna Hällestad. Med siktet inställt på det nedlagda grustaget där. Har vi tur kan vi beskåda grodyngels liv och leverne i dammen där.

-       Här rastar vi och fikar och/eller grillar egen medtagen mat ( korv, hamburgare, ngt vegetariskt ...) och njuter av mat och att sommaren snart är här. Engångsgrillar kommer att finnas tillgängliga

-       Efter intagen förtäring startar vi återfärden genom delar av Trollskogen för att så småningom komma in på löpslingan tillbaka mot Skrylle.

-       För den/de som vill ha en liten extra-aktivitet kan vi erbjuda ett lite längre vandringsalternativ genom att vika av från motionsslingan och vandra ner till Boysens dammar och Måryd, där terrängen ger en extra-skjuts till blodomloppet.

-       Återsamling sker vid Skryllegården, där vi säger tack till varandra för trevlig samvaro.

Några fakta

Vandringen beräknas bli 10 km, med eventuell frivillig påbyggnad.

Givetvis, kläder efter väder, egen matsäck och/eller lättgrillad mat.

Föranmälan vill vi gärna ha, för att kunna samordna inköp och eventuella transporter.

Använd gärna vår meil-adress : FS.Vandring@gmail.com för kommunikation.

Eventuellt kan även mitt mobilnr :0723-266262 (Hans E) användas

Varmt välkomna önskar Thomas och Hans.


Klicka här för att återgå till startsidan.

 

            Friskis&Svettis Lund, Gustavshemsvägen 1 A, 227 64 Lund  reception telefon; 046-136401 Mail; reception@lund.friskissvettis.se