Parkering kring Friskishuset

Här kan du parkera...

  • På baksidan av Friskishuset - endast på markerade parkeringsplatser som inte är avsedda för övriga hyresgästers besökare under deras öppettider
  • På framsidan av Friskishuset - endast på markerade parkeringsplatser som inte är avsedda för övriga hyresgästers besökare under deras öppettider
  • På gatan utanför Friskishuset (Gustavshemsvägen) - det går att ställa bilen längs med i princip hela Gustavshemsvägen på den sida där Friskishuset ligger. Dock inte framför in- och utfarterna till företagen som ligger längs med gatan.
  • Borta vid Derome finns en stor parkeringsplats att använda sig av. Det kostar 5:-/timme att stå där och man betalar enkelt via Parksters app som finns att ladda ner till mobilen.

OBS!! Tänk på att inte ställa dig precis framför in- och utfarten vid Friskishuset, bilarna (även stora lastbilar) måste kunna ta sig in och ut utan risk för att köra på parkerade bilar.

Tänk på att inte ställa dig så du hindrar andra från att komma ut från sin plats

Och räddningstjänstens fordon måste kunna ta sig fram och får inte hindras av bilar som parkerats så det hindrar in- och utfarten.

Det är heller inte tillåtet att stå på kortsidan av Friskishuset där in- och utfart sker till baksidan, denna passage ska vara fri från fordon.

 

 

 


Klicka här för att återgå till startsidan.

 

            Friskis&Svettis Lund, Gustavshemsvägen 1 A, 227 64 Lund  reception telefon; 046-136401 Mail; reception@lund.friskissvettis.se