Vi söker dig som

gillar att hålla snyggt och rent och som har någon timme över på dagtid till ett ideellt uppdrag...

Friskis Lund är en ideell idrottsförening där fundamentet är 300 ideella krafter som via sitt engagemang skapar förutsättningarna för allt vi erbjuder.

Ledarskap, värdskap, reception på kvällar och helger, service av våra maskiner i gymmet och i övriga salar, vaktmästeri mm.....allt sköts av ideella krafter.

Tillsammans arbetar vi för att göra en skillnad, tillsammans skapar vi föreningen.

Vi söker nu dig som har lust att vara en del av detta genom att hjälpa till med att vårda våra maskiner lite extra. Torka av, rengöra och hålla dem fräscha och snygga helt enkelt.

Vi tror att uppdraget bäst sköts under dagtid men är självklart öppna för andra varianter.

Känner du att du har tid och lust att tillbringa några timmar i veckan i Friskishuset för att bidra med detta så är du varmt välkommen att kontakta antingen Anette eller Jeanette för att få veta mer om uppdraget.

I gengäld erbjuder vi dig att vara en del av föreningens funkisgrupp, delta på inspirationsdagar, fester och mingel, få del av ett stort nätverk av många härliga människor och få träning på köpet....

anette@lund.friskissvettis.se

jeanette@lund.friskissvettis.se


Klicka här för att återgå till startsidan.

 

            Friskis&Svettis Lund, Gustavshemsvägen 1 A, 227 64 Lund  reception telefon; 046-136401 Mail; reception@lund.friskissvettis.se