Detta gäller vid uteträningen i sommar

om vädrets makter är lite bråkiga...

Vi hoppas förstås på en solig och varm sommar med möjlighet till mycket utomhusvistelse och många härliga träningspass på alla de platser där du kan träna med oss gratis. Men ibland vill inte vädrets makter samma som vi.

Under sommaren kommer vi inte alltid ha möjlighet att lägga ut information på facebook eller hemsidan om eventuella inställda utepass så i princip gäller följande:

Funktionärer på plats (ledare och värdar) bedömer om passet ska köras eller inte. Vi tänker främst på skaderisken vid fuktigt underlag och är rädd om vår utrustning.

Det innebär bla att receptionen eventuellt inte kommer ha uppdaterad information om de olika passen kommer att genomföras eller ej då detta kan komma att beslutas i nära anslutning till att passet ska börja.

I Genarp sker sommarträningen inomhus så här påverkar inte vädret oss.

I Staffanstorp finns det möjlighet att gå in på Baldersskolan vid dåligt väder (From den vecka skolan påbörjar sommarlovet).

I Lund hänvisar vi till Friskishusets utbud vid dåligt väder.Klicka här för att återgå till startsidan.

 

            Friskis&Svettis Lund, Gustavshemsvägen 1 A, 227 64 Lund  reception telefon; 046-136401 Mail; reception@lund.friskissvettis.se